Scroll to top

KOMITI ✕ THE END

A fost. A fost ne-mai-po-me-nit.

A fost la început o frică. Acum, la final, e o bucurie. Nu, în nici un caz nu ne bucurăm de perioada asta care ne-a dat tuturor viața peste cap. Casa s-a transformat în birou și biroul într-un loc vizitat rar, ca să mai luăm un obiectiv pe care se pune praful. Ne bucurăm doar că am reușit să punem și noi umărul lângă oamenii care fac bine.

Ne-am bucurat că între scroll-uri le-am arătat oamenilor cum se vede lumea de afară. Mai exact am oprit câteva sute de mii de scroll-uri. Dar intrăm în numere un pic mai jos. Cam cu asta începem și cu asta terminăm. Ne bucurăm că am putut face zilele oamenilor puțin mai vii. Știm asta de la mesajele simple pe care le primim în care ni se spune doar “mulțumesc”.

Nici noi nu credeam înainte că un cuvânt atât de scurt ne poate da atâta energie să continuăm.
Facem scrierea asta ca să ne luăm și noi timp să respirăm, să privim în spate și să vedem ce am făcut. Nu doar noi, KOMITETUL. Noi, oamenii. Am încercat să transformăm perioada asta care s-a simțit ca un cutremur, într-una de echilibru. Și cum echilibru nu înseamnă doar bine, am încercat să compensăm răul care se întâmplă cu bine care îl putem noi provoca și controla.

Răul e că KOMITI, ca și business, s-a dat puțin peste cap. S-au anulat zeci de evenimente pentru noi, dar nu suntem supărați pe clienți, de fapt le mulțumim, că au grijă de noi, de ei, de oameni.

Binele este că am adunat pe lângă noi zeci de ilustratori care au desenat peste pozele noastre cu orașul gol. Binele este că sute de oameni au vorbit despre noi mai departe. Binele este că s-au strâns puține mii de lei pentru oameni care fac bine. Și probabil cel mai bine este că am reușit să creăm un spațiu atât de confortabil unde toți oamenii să se adune la un loc, fiecare din casa lui.

Dar pentru iubitorii de numere și de citit, campania care a pornit de la o poză goală cu Clujul a ajuns la:

Au vorbit mai departe despre noi o grămadă de prieteni:
Red Bull, Electronic Beats, Glamour, Mediafax, Libertatea, Business Review, Designist, IQads, F64, DOR, Jurnalul, PR Wave, Gazeta de Cluj, ClujLife, Ziua de Cluj, Transindex, Cluj.info, Faclia, Monitorul de Cluj, Servus Cluj, EBS Radio, TVR Cluj + alții pe care nu i-am descoperit încă.

Și cu ajutorul vostru am reușit să ajutăm mai departe la rândul nostru:

Nu știm ce o să fie acum. Momentan luăm o gură de aer, o mică pauză. În câteva zile adunăm la un loc pozele de la Let’s Coffee. În câteva luni nu știm ce o să fie. Noi, probabil tot aici, în spatele camerelor. Gata să spunem povești.

Până atunci, vrem să ne (re)vedem cu ilustratorii din Cluj cu care am colaborat. Sperăm să-i întâlnim pe toți cât mai curând, cu bine.

Aveți grijă de voi.

Related posts